Hirdetés

Egyre többen lopják meg a New World frakciójukat, aztán lelépnek a pénzzel

|

Tulajdonképpen nem szabálytalan, hiszen a játék lehetőséget ad erre.

Hirdetés

Hatalmas sikernek örvend az Amazon első játéka, a New World, ami a debütálásakor a Steam legtöbbek által játszott listájának második helyéig tört fel, de volt már azóta első is. Elképesztő teljesítmény ez annak fényében, hogy a Dota 2 és a CS:GO kvázi hónapok óta megosztottan birtokolják ezeket a helyeket.

Persze nem minden problémamentes, a videokártyákat például még mindig hajlamos kinyírni az MMO és ugyan az Amazon erre még nem talált megoldást, sőt tagadják, hogy a játék lenne hibás, sok frissítést már eszközöltek a játékélmény javítása érdekében.

Hirdetés

Most egy új jellegű probléma ütötte fel a fejét a játékban. Több, jellemzően rossz helyzetben lévő frakció tagjai is arról számolnak be, hogy mivel a játék mechanikái lehetőséget adnak rá, a kisebb csoportok vezetői pénz kérnek egyes csoportos feladatok teljesítésére, amikor azonban a csapat összedobja az aranyat, a vezető egyszerűen átemeli az összeget egy új karakterre és elhagyja a süllyedő hajót.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Ezzel több problémát is generál, hiszen egyfelől az amúgy is hátrányban lévő frakció egyes alrészeinek visz be egy hatalmas ütést, másfelől pedig a csapattársainak is elrontja a játékélményét, akik a kilépés után sokszor pénz és vezető nélkül maradnak, totális bizonytalansággal és bizalmatlansággal.

Azok, akik így járnak, csak abban reménykedhetnek, hogy a New World fejlesztői idővel kitalálnak valamit, megakadályozzák valamilyen módon, hogy az unfair játékosok kedvükre, a többieket megkárosítva lépegethessenek a frakciók között.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)