Hirdetés

Egyre valószínűbb, hogy késni fog a Forza Motorsport

|

A legutóbbi fejlesztői beszámolóban ugyan még nem esett szó csúszásról, a projekt állása felvet pár kérdést.

Hirdetés

Ha minden terv szerint alakul, akkor a Forza Motorsport 2023 tavaszán debütál PC-n és Xbox Series X|S-en. Ez alapvetően egy meglehetősen tág megjelenési időszak, de annyiban segít, hogy a rajongók tudjanak tervezni a költségvetésükkel, esetleges hardverfrissítéseikkel, valamint munkahelyi szabadságukkal.

A gond az, hogy a tavaszi megjelenés egyre inkább csak optimista álomnak tűnik. A legutóbbi fejlesztői naplóban a csapat általános menedzsere, Dan Greenawalt borús híreket hozott.

Hirdetés

Elmondása szerint a játék a fejlesztése javában pörög, de a végső, csiszolási fázisba csak valamikor 2023-ban fognak belépni. Mivel ez a folyamat meglehetősen hosszúra tud nyúlni, így kétségessé vált a tavaszi megjelenés.

"A csapatok négy fázison szoktak végigmenni. Van a koncepciós fázis, amikor ötletekkel dobálózunk, jóval többel, mint amit meg lehetne valósítani. Az előkészületi fázis, amikor előkészítjük az eszközöket, és prototípusokat építünk. Ezt követi a teljes gyártási fázis, ebben vagyunk most. Ilyenkor jön össze a csapat, és teljes erővel építkezni kezd. Ezután jön majd a végső, csiszolási fázis, ezt kezdjük majd el jövőre. A csiszolás kritikus része a folyamatnak, főleg egy olyan nagy játéknál, mint a Forza, ahol egy rakat rendszert kellett újragondolnunk."

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hívjatok pesszimistának, de nekem ez nem úgy hangzik, mintha a tavaszi időpont különösebb gond nélkül tartható lenne. Igaz, még van idő május végéig, ám az, hogy csak majd valamikor 2023-ban kezdenek hozzá az utolsó fázishoz, nem tölt el végtelen mennyiségű bizalommal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)