Hirdetés

Egyre valószínűbb, hogy Suicide Squad és Batman játék is jön hamarosan

|

A Warner Bros. két, játékhoz kapcsolódó weboldal igen beszédes címét védette le

Hirdetés

Nagyon régóta pletykálnak már arról, hogy a WB Montréal és a Rocksteady is dolgozik valami újdonságon, és most már legalább azt tudjuk, mikorra várható az új játékok leleplezése: az augusztus 22-ei DC Fandome esemény keretében mutatják be őket. Addig valószínűleg nem hallunk róluk, de biztos, hogy szivárgásokból nem csak egy-kettő lesz.

Hirdetés

A ResetEra egyik fórumozója, Drifting Orbit fedezte fel a június 16. és 19. között bejegyzett suicidesquadgame, gothamknightsgame és suicidesquadkillthejusticeleague domaineket, melyek mindegyikét az a MarkMonitor regisztrálta, ami a wbgames.com-ot és a wbmontreal.com-ot is. A harmadik valószínűleg nem egy külön játékot takar, csak elővigyázatosságból jegyezhették be, és valószínűleg az elsőre fog irányítani. Mivel a WB Montreal már évek óta sugallja, hogy Batman játékot készít, valószínűleg hozzájuk tartozik a Gotham Knights, míg a Rocksteady kapta a Suicide Squad játék elkészítésének feladatát. Várjuk a fejleményeket, de egyelőre van okunk izgatottnak lenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)