Hirdetés

Egyre veszélyesebb hely a web

|

A Webroot által március végén kiadott átfogó felmérés szerint globális átlagban a vállalatok 43%-a szenvedett már anyagi veszteséget az internetes kártevők miatt. A State of Internet Security jelentés rávilágít a nem megfelelő védelem súlyos jogi és pénzügyi következményeire, de javaslatokat is tesz arra, hogyan erősíthető meg az intézményi adatvédelem.

Hirdetés

A probléma súlyosságát jelzi, hogy az amerikai Szövetségi Nyomozóiroda (FBI) számára a kibernetikus bűnözés elleni küzdelem a terrorizmus elleni fellépés és a kémelhárítás után a hármas számú prioritássá lépett elő. A Webroot automatikus elemző rendszere, a Phileas szerint a világ összes weboldala közül 1,7% rejt valamilyen kártevőt. Akkor fordítsuk le ezt az arányt abszolút számokra: 250 millió weblap közül 4,2 millió fertőzött. Ebből 3 milliót a tavalyi évben fedeztek fel!
Tovább >>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)