Hirdetés

Egyszemélyes küldetésre hív minket a Fortnite Season 5 fináléja

|

Csatlakozhatunk Jones ügynökhöz a világot megváltó missziójában.

Hirdetés

A Fortnite Zero Point szezonjának központi témája a világ hasadása volt. Agent Jones minden univerzumot végigtelefonált, hogy találjon valakit, aki a segítségünkre siethetne. Ennek köszönhetően számtalan cameót kapunk, de a sztori nem ennyiben fog kimerülni: a Season 5 végén egy spéci, egyjátékos küldetés is érkezik majd, melynek során át kell vennünk Jones ügynök szerepét.

Hirdetés

A küldetésről magáról még nem tudunk részleteket, de az biztos, hogy egy izgalmas egyszemélyes kaland lesz, ami lezárja az eddig történteket, és belengeti majd, hogy mire számíthatunk a Season 6-ban. Az Epic Games ígérete szerint a kaland mellé megkapjuk a Fortnite eddigi legambiciózusabb átvezetőjét is.

Ahhoz, hogy te is átélhesd a záró missziót, nem kell mást tenned, mint bejelentkezni a Fortnite-ba a Season 6 indulása után, ami egyébként május 16-án lesz esedékes. Addig még lesz időtök kipörgetni az aktuális battle passt, és feloldani annak minden apróságát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)