Hirdetés

Egyszerre akár három új Silent Hill-játék is készülhet

|

A nemrég kiszivárgott képek után most még izgalmasabb pletykáknak örülhetnek a Silent Hill-rajongók.

Hirdetés

Pár napja mi is beszámoltunk arról, hogy kiszivárgott pár olyan kép, amelyen elvileg egy új Silent Hil-játék látható. Az AestheticGamer1 által közzétett képeket időközben szerzői jogi követelésekre hivatkozva törölték, ami csak még jobban ráerősített arra, hogy hiteles forrásból származó, valós képekről volt szó. A Video Games Chronicle új cikke viszont most még több izgalmas információval szolgált.

Itt ugyanis több bennfentes forrásra hivatkozva arról írtak, hogy akár egyszerre három új Silent Hill-játékon is dolgozhatnak különböző fejlesztőcsapatok a Konami megbízásából.

Hirdetés

Egyrészt elvileg készült az a játék, amiről kikerültek az előbb említett képek. Ez egy teljesértékű, új Silent Hill epizód lehet. A képek egészen pontosan egy Sakura kódnevű, P.T.-hez hasonló játszható demóból származhatnak, ami az új rész felvezetőjeként szolgál. A fejlesztésért egy japán csapat felel, de az nem derült ki, hogy egészen pontosan kik.

Ezen felül azonban fejlesztés alatt áll egy Silent Hill 2 remake, amin a Bloober Team dolgozhat. A The Medium fejlesztőit már korábban is összeboronálták egyébként a Silent Hill szériával. Erre erősített rá a csapat vezetőjének nyilatkozata is, miszerint egy nagyon híres kiadóval dolgoznak épp együtt egy horror IP-n. A Silent Hill 2 remake elvileg ideiglenesen PlayStation-exkluzív lehet, a többi platform játékosainak várnia kell majd rá.

A Video Games Chronicle szerint mindezeken felül egy harmadik játék is készül, ami egy epizodikus felépítésű, narratív kaland lesz. Erről egyes források szerint anno a Supermassive csapatával is tárgyalt a Konami, de végül nem lett a dologból semmi, saját ötleteit pedig inkább a Dark Pictures játékokban hasznosította a Supermassive. Ketten is arról számoltak be azonban a VGC-nek, hogy az említett epizodikus Silent Hill játék az Annapurna Interactive-hoz kerülhetett, ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy szerintük nagyon sok stúdiónak voltak a Silent Hill sorozattal kapcsolatos ötletei, sokakkal tárgyalt a Konami, de ez nem jelenti azt, hogy ezek a projektek tényleg megvalósulnának. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)