Hirdetés

Egyszerű filmként is élvezhető lesz a The Quarry

|

Ha valaki nem szeretne komoly döntéseket meghozni, akkor elég lesz csak hátradőlnie és élveznie a Supermassive Games új horrorját, a The Quarry-t.

Hirdetés

Várhatóan még idén folytatódik a The Dark Pictures Anthology, de a The Devil In Me alcímű epizód megjelenése előtt, még a nyáron meglep minket egy másik kalanddal a Supermassive Games.

Érkezik ugyanis a The Quarry, ami több elemében is hasonlít a 2015-ös Until Dawnra. Ez a játék is egy tinihorror lesz, amiben ismert színészek alakítják az egyes karaktereket, és a játékosok döntései nyomán változik majd a történet. Lesznek azért újdonságok is, többek között egy olyan mód, ami konkrétan filmet csinál az egészből.

Hirdetés

Joggal foghattuk rá már eddig is a Supermassive játékaira, hogy interaktív filmek, hiszen a QTE-elemmek feldobott átvezetők gyakran jobban előtérbe kerülnek, mint a felfedezős, mászkálós részek. Úgy tűnik, hogy a stúdió ezt nem is szégyelli, és a The Quarry esetében arra is ad lehetőséget, hogy szimplán csak szemlélői legyünk az eseményeknek. A filmes módot használva szinte teljes egészében kivonhatjuk magunkat a cselekményekből, és úgy csinálhatunk, mintha egy horrorfilmet néznénk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A passzívabb játékosok így háromféle módon élhetik át a történetet: láthatnak egy olyan kalandot, amiben minden szereplő fűbe harap, egy olyat, amiben hőseink túlélik a rémisztő bulit, és van egy harmadik, ami vegyes élményt nyújt. Ez utóbbi a Director's Chair, ami lehetővé teszi, hogy mi döntsük el, hogyan reagáljon egy-egy szereplő bizonyos szituációkban. Ezeken felül is kínál még olyan opciókat a játék, amelyekkel testreszabhatjuk az élményt: egyszerűbbé varázsolhatjuk például a QTE-ket, és teljesen kihajíthatjuk a harcot is.

A The Quarry június 10-én fut be PC-re, illetve a Sony és a Microsoft régi és jelenlegi generációs konzoljaira. Ennek tükrében pedig a gépigény is kifejezetten baráti.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)