Hirdetés

Egyszerűen készíthetsz gyógyító drónt a Battlefield 2042-ben

|

Ha igazán hasznos healer akarsz lenni, ez a trükk segíthet.

Hirdetés

A hivatalosan csak holnap megjelenő Battlefield 2042-t már jó néhány játékos próbálgatta az elmúlt napokban, akik részben a korai hozzáférésnek, részben az EA Play-es próbaverziónak köszönhetően merülhettek el benne. A visszajelzések egyelőre nem kimondottan pozitívak, de rég volt már olyan Battlefield, aminél minden simán ment az induláskor.

Mindenesetre a játék nem játszhatatlan, így akik elmerültek benne, különböző trükköket fedeznek fel. Egy játékos rátalált egy egyszerű módszerre, amivel igazán hasznos tagja lehet csapatának.

Hirdetés

Casper drónját és egy gyógyító ládát kombinálva megszületett a healer drón. Miután letettük a kütyüt, és rádobtuk a csomagot, szabadon reptethetjük és villámgyorsan feltápolhatjuk társainkat.

Elképzelhető, hogy az Electronic Arts elveszi ezt a lehetőséget a játékosoktól, és azok, akik távolról akarnak healelni, kénytelenek lesznek Falck fegyverét bevetni. Amíg viszont él, bátran ajánljuk mindenkinek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)