Hirdetés

Egyszerűen zseniális a Marvel's Spider-Man: Miles Morales és a Pókember: Irány a Pókverzum! crossovere

|

Menő kombinációt képez az Insomniac játéka és az animációs alkotás.

Hirdetés

A Marvel's Spider-Man: Miles Morales címszereplője nemcsak a már jól megszokott szerkójában kalandozhat New Yorkban, hiszen számos egyéb öltözék közül választhatjuk majd ki a nekünk leginkább tetszőt. Még a 2018-as Pókember: Irány a Pókverzum! alapján is összerakott egy különleges apróságokkal kiegészített jelmezt az Insomniac Games, amit most alaposabban meg is vizsgálhatunk egy tartalmas videóban.

Hirdetés

Sokan valószínűleg már azzal is megelégedtek volna, ha a fejlesztők szimplán lemásolják az öltözéket, azonban a csapat nem érte be ennyivel. Ahogy az az alábbi videóban is látható, ha Miles az animációs filmen alapuló ruhában feszít, akkor nemcsak a külseje változik meg, hanem az egész mozgáskultúrája is, de harc közben is láthatunk még meglepetéseket egy-egy bevitt találatot követően.

Az öltözéket egyébként bárki feloldhatja majd a játékban, viszont az előrendelők hamarabb meg fogják kapni. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)