Hirdetés

Éhes Motkány makkal álmodik - Jégkorszak 4 Premier kritika

|

Hőseink jubileumi 10 éve kalandoznak a jeges tájakon. Szerencsére a megszokott színvonalon láthatjuk őket, természetesen 3D-ben!

Hirdetés

2012-ben nem maradnak el a kiváló és igényes családi mozizások sem. Steve Martinonak és Mike Thurmeiernek, a Jégkorszak 4 alkotóinak még sokadszorra is sikerült beletrafálniuk a tutiba, igaz a felnőttebbek soraiban néhol már unalmasnak hathat, hogy kedvenceinket negyedszerre sodorják kalandokba. Bár kifogástalan, hogy újszülötteknek minden mesehős új, így a kisebbek önfeledten szórakozhatnak a mozin, és így a nagyobbak is velük együtt nevetnek. Moziban kötelező darab!

Az animációs filmet továbbra is a közkedvelt jégkorszakban élhetjük át, azonban ennek egy zűrösebb korszakában, mikor is a kontinensek megkezdik a vándorlást. Az esemény epicentrumában élő három jó barát Manny, Diego és Sid (a mamut, a kardfogú tigris és a lajhár) ismételten kénytelen lesz útra kelni, mert az óriási földmozgás egyszerűen lemorzsol a kontinensről egy darab szigetet. Jobb híján barátainknak egy úszó jéghegyen kell valahogy túlélniük és előbb-utóbb partra szállniuk valahol. Eme vadregényes és „romantikus” hajóút során sok új kalandot és persze barátokat lelnek, de persze a bökkenő sem marad el, mert a vad jeges vizeken nem csak nyugodt őshajók utaznak, hanem kalózok is szelik azt…

A Jégkorszak 4 kritikájának folytatását a CineStar honlapján olvashatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)