Hirdetés

Nem hanyagolja el teljesen a sztorit a Tomb Raider és Deus Ex játékok fejlesztője

|

David Anfossi, az Eidos Montréal vezetője egy kicsit kibontotta, mire gondolt, amikor azt mondta, a csapat az online élményekre fókuszál.

Hirdetés

Most nagyon óvatosnak kell lenni, amikor az ember olyat mond, hogy "játékaiban nagy hangsúlyt helyez az online élményre". Nem kell félni attól, hogy az egyjátékos játékok eltűnnek, de az is látszik, mennyire megéri mikrotranzakciókat, folyamatos frissítéseket, neadjisten loot boxokat bevezetni.

Hirdetés

Tegnap Anfossi tett egy bejelentést, aztán Twitteren gyorsan ki is egészítette. Egy aggódó rajongónak elmondta, hogy a történetvezérelt egyjátékos játékokkal nem szakítanak, hiszen ennek köszönhetően jutottak el oda, ahova, csak kipróbálnak újdonságokat.

Jövőre jön az új Tomb Raider, nem kizárt, hogy lassan elkezd formálódni a következő Deus Ex, illetve dolgoznak egy Marvel játékon is. Nem tudni, ezek közül melyikbe visznek online feature-öket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)