Hirdetés

Eidos: Nem fog eltűnni a Kane & Lynch

|

A vegyes értékelések ellenére messze van még a Kane & Lynch sztori vége

Hirdetés

Vegyesen fogadta a közvélemény a Kane & Lynch 2: Dog Days-t, amiből mi egy magasabb értékeléssel vettük ki a részünket.

Ám azok is sokan vannak akik a helyünkben nem lettek volna ilyen kegyesek az IO Interactive legutóbbi művével (aki ennek ellenére az angol listák csúcsát is megjárta). Tudja ezt Ian Livingstone Eidos elnök is, aki ráadásul még érti és látja is az elégedetlenkedők bajait, és emellett határozottan hangoztatja álláspontját, hogy a Kane & Linch sztori még nincs befejezve. „Nem jelentettünk be semmit arról, hogy folytatódna a Kane & Linch történet, de tudjuk, hogy Kane és Linch két lenyűgöző karakter, aminek márkaszinten nagy értéke van." Elmondta, hogy voltak akik utálták a mozgó kamerát ls a VHS-stílust, míg mások imádták. Voltak, akik nem szerették a karaktereket, míg másoknak tetszett. „Meg tudom érteni, hogy miért nem tetszett egyeseknek." -fejezte be. Akkor tehát számíthatunk folytatásra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)