Hirdetés

Éjszakai pályával és új játékmóddal bővülhet a Call of Duty: Warzone

|

Egy szivárogtató sok újdonsággal lepett meg minket, a címben említett dolgokon felül vadonatúj járművek is érkezhetnek.

Hirdetés

Nem ritka, hogy pontos információkkal rendelkező szivárogtatók olykor-olykor még a hivatalos bejelentés előtt megmutatják nekünk, mi mindennel bővül egy online játék a jövőben, és bizony vannak olyanok is, akik a népszerű battle royale alkotásokra szakosodva hoznak infókat nekünk. Zesty például a Call of Duty franchise-zal foglalatoskodik, és korábban már elég megbízható forrásnak bizonyult, így mindenképp érdemes meglesni, mi mindennel jelentkezett nem olyan régen.

Hirdetés

A szivárogtató körülnézett egy kicsit a játék kódjában, és több olyan érdekességre bukkant, amelyek esetlegesen később érkező tartalmakat jelezhetnek előre. Például elképzelhető, hogy érkezik egy csomó új járgány, amelyek egy friss harctér kíséretében kerülnek majd be a játékba, így talán nemsokára már rendőr- vagy mentőautóval is furikázhatunk.

Az új autóknál picit érdekesebb az a találat, ami a Rebirth Island éjszakai verzióját vetíti elő. A térkép új verziójának fájljai már korábban bekerültek a játékba, és a játékosok már Verdanskon is kalandozhattak éjszaka korábban, szóval nem is annyira elképzelhetetlen, hogy ismét valami ilyesmivel álljanak elő a fejlesztők. Ha tényleg jön az éjszakai Rebirth Island, akkor lehet, hogy még a második szezon során megkapjuk.

Végül pedig szó esett egy Payload nevezetű játékmódról is, aminek az lehet a lényege, hogy az egyik csapat megpróbáljon a másik csapat területére eljuttatni valamiféle rakományt. Ilyen módot egyébként már láthattunk például a Team Fortress 2-ben vagy az Overwatch-ban is.

Értelemszerűen nem szabad hivatalos információként kezelni a fentieket, de azért érdemes lehet készülni ezekre az újdonságokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)