Hirdetés

Ekkor debütál a Nioh 2 első nagyobb DLC-je

|

Picit még várnunk kell a csomagra, de azért addig sem hagynak minket újdonságok nélkül a fejlesztők.

Hirdetés

Tavasz elején megérkezett a PlayStation 4-exkluzív Nioh 2, amit mostanra valószínűleg a legtöbb rajongó már végig is játszott. Ám hamarosan újfent érdemes lesz elővenni a Team Ninja alkotását, mivel kiderült, mikor érkezik meg hozzá az első méretesebb kiegészítés.

Hirdetés

A fejlesztők összesen három, tartalommal alaposan megpakolt DLC-vel szeretnék kibővíteni a Nioh 2-t, és már tudjuk, hogy mikor érkezik az első ezek közül. A The Tengu's Discpile nevű csomag vadonatúj kalandra invitálja majd a játékosokat, amelynek középpontjában egy rejtélyes erőkkel bíró síp, a Sohayamaru áll. A DLC július 30-án fog megjelenni, ha minden jól megy, és a következő hetekben még több részletet megtudhatunk majd róla.

Viszont már most ajánlatos lehet visszanézni a játékba, ugyanis jött hozzá egy vadonatúj patch, amivel együtt bekerült a sokak által kedvelt fotómód, illetve érkezett még kilenc friss misszió is.

Nektek hogy tetszett a Nioh 2?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)