Hirdetés

Ekkor élesedik a World of Warcraft: Burning Crusade Classic

|

Nyilvánosságra hozta Blizzard a rajongók tömegeit érdeklő dátumot és időpontot.

Hirdetés

Függetlenül attól, hogy valaki szimpatizál-e a World of Warcrafttal, vagy úgy általában az MMORPG-k műfajával, el kell ismerni, hogy a Blizzard tényleg ügyesen tartja életben alkotását. Egyfelől kiszolgálja az újdonságokra vágyó előfizetők igényeit, másrészt pedig - felismerve a nosztalgia hatalmát - egy ideje már a múltba visszakívánkozó veteránok óhajának is igyekszik eleget tenni.

Utóbbi célt szolgálta az ún. vanilla élményt visszahozó World of Warcraft Classic útnak indítása 2019-ben. Csakhogy akad ám még egy sor kiegészítő is, amit ugyanezzel a szándékkal be lehet vetni, köztük mindjárt a legkorábban debütált The Burning Crusade-et.

Hirdetés

Az már korábban kiszivárgott, hogy mikor kereshetjük fel ismét a régi formájában tündöklő Outlandet, de a Blizzard most nemcsak megerősítette a jeles dátumot, hanem egyúttal azt is nyilvánosságra hozta, melyik régióban mikor vethetjük bele magunkat a hajdani kalandokba, hogy a lehető leghamarabb elérjük a 70-es szintkorlátot. És persze innentől fogva már draenei, illetve blood elf fajú karaktert is indíthatunk. Bennünket természetesen az európai kezdés érint, amire június elsején kerül sor, méghozzá magyar idő szerint 23:00-kor.

Mindezt a május 18-án érkező pre-patch készíti majd elő, amelynek települését követően döntenünk kell, hogy folytatjuk kalandjainkat a Burning Crusade tartalmakkal, vagy másik szerverre költözünk, ahol semmi sem változik, azaz maradunk a vanilla Classicnál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)