Hirdetés

Ekkor eredhetünk ismét a szomszéd nyomába a Hello Neighbor 2-ben

|

Kitűzték a Hello Neighbor folytatásának megjelenési dátumát.

Hirdetés

Sok negatív értékelést zsebelt be a 2017-es Hello Neighbor, ám ennek ellenére rengeteg játékosnak bejött a különleges horrorélményt kínáló alkotás, amiben egy igencsak rejtélyes szomszéd házába kellett betörnünk, hogy felfedhessük annak titkait.

A játékhoz az elmúlt években érkezett egy előzményt, illetve több spin-off is, de egy ideje már azt is tudjuk, hogy készülőben van a folytatása, ami bizony még idén meg is érkezik közénk. Feltéve persze, ha nem csúszik valamilyen okból kifolyólag.

Hirdetés

A tinyBuild bejelentette, hogy december 6-án fut be a Hello Neighbor 2 PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re és természetesen Series S-re. A folytatás már előrendelhető, ráadásul két kiadásban is.

A Standard vásárlói azonnali hozzáférést kapnak a nemrég indult bétához, de ha valaki még extra finomságokat is szeretne, akkor érdemes meglesni a Deluxe-ot. A drágább változat vásárlói szintén mehetnek bétázni, ráadásul ők a megjelenés napján kapnak 3 DLC-t, és némi early accesst is, ugyanis már 5 nappal a hivatalos rajt előtt fejest ugorhatnak a kalandba.

Habár a játék még fejlesztés alatt áll, a béta azért már elég jó képet ad arról, milyen lesz a második rész hangulata. Egyébként a megjelenési dátum bejelentésével együtt a tinyBuild hírt adott egy adag új merchandise-ról is, illetve időközben elrajtolt egy stream a YouTube-on, ami a népszerű lo-fi zenei műfajt keveri a Hello Neighborral.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ti várjátok már a folytatást? Esetleg elő is rendelitek azt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)