Hirdetés

Ekkor érkezik a Chivalry 2, nemsokára indul a zárt béta

|

A fejlesztő Torn Banner Studios hivatalos közleményben jelentette be a legújabb játéka megjelenési dátumát, illetve a béta időszakát is.

Hirdetés

Tavaly nyáron sajnos elhalasztották a Chivalry 2 hivatalos megjelenését, a fejlesztőcsapat viszont most már pontosan meghatározta, mikor lehet ingyenesen kipróbálni a játékot a debütálás előtt, illetve végleges megjelenési dátumot is megerősítette. A Torn Banner Studios az Epic Game Store Spring Showcase keretein belül jelentette be, hogy a játék június 8-án lesz majd elérhető, közel egy hónap múlva pedig esedékes a zárt bétatesztelés is.

Hirdetés

PC-n természetesen a fejlesztő és az Epic közreműködéséből adódóan az Epic Games Store-ban lesz elérhető a Chivalry 2, ugyanakkor emellett PS4-en, Xbox One-on, illetve PS5-ön és Xbox Series S/X-en is játszhatunk majd. Külön öröm, hogy az akár 64 főt számláló csatákban az összes platform játékosai összecsaphatnak, a Chivalry 2 ugyanis támogatja a teljes cross-play lehetőségét a felületek között. 

A 2012-ben megjelent eredeti Chivalry: Medieval Warfare-nél több egyedi mozdulatot és jobb irányíthatóságot kínáló folytatás március 26. és március 29. között lesz elérhető a bétateszt során, de ebben viszont csak azok vehetnek részt, akik addig előrendelik a játékot. A stúdió jóvoltából kaptunk egy kis betekintést a játékmenetbe, és a fejlesztők is beszélnek kicsit a játékról, ezt alább nézhetitek meg.

Nektek hogy tetszik az eddig látottak alapján a Chivalry 2?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)