Hirdetés

Ekkor érkezik a Destiny 2 új kiegészítője

|

A Beyond Light komoly újdonságokat hoz a Bungie lövöldéjébe, ráadásul nagyon fontos lehet azoknak, akik következő generációs konzolokon is játszanának.

Hirdetés

A fejlesztők már tettek utalásokat arra, hogy hamarosan bejelentésre készülnek, most pedig egy új előzetessel rántották le a leplet arról, hogy mikortól vethetjük bele magunkat a Destiny 2 legújabb kiegészítőjébe. A rengeteg újdonság mellet az is kiderült, hogy ez rejti a frissítést, mellyel a következő generáción is játszhatunk majd.

Hirdetés

Az Beyond Lightban a Guardianoknak egy új fenyegetéssel, Eramissal kell szembenézzenek, aki egy jó adag, eddig ismeretlen ellenfelet is magával hozott. A harcban segít majd, hogy a solar, arc és void energiák mellé a stasis is csatlakozik, ami magából a Darknessből táplálkozik. Ez azt jelenti, hogy minden Guardian class egy újabb subclassal bővül, mely kihasználja a stasist.

Egy új patrol zone is csatlakozik az eddigiekhez, tele felfedezésre váró titkokkal; ez persze azt is jelenti, hogy egy ehhez köthető raidet is kapunk majd, mely a Deep Stone Crypt névre hallgat. Mindezeket szeptember 22-től próbálhatjuk ki, természetesen azon a platformon, amelyiken szeretnénk.

Ezzel pedig el is érkeztünk a Beyond Light legfontosabb eleméhez, ugyanis a Bungie megerősítette, hogy azok, akik a következő generációs konzolokon szeretnének játszani a játékkal, meg kell vegyék ezt a kiegészítőt. Akiknek meg van a Beyond Light, azok a PS5 és az Xbox Series X megjelenésekor ingyenesen frissíthetnek a kipofozott, új generációs verziókra, sőt, cross-play is lesz. Arról egyelőre nincs hír, hogyha valaki mondjuk PS4-ről Xbox Series X-re váltana, vagy éppen fordítva, akkor ők is megkapják-e ezt a verziót, feltehetően nem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)