Hirdetés

Ekkor érkezik a következő nagy Star Trek játék

|

Megjelenési dátumot kapott a Star Trek: Resurgence.

Hirdetés

A 2021-es The Game Awardson jelentették be a Star Trek: Resurgence-t rögtön egy gameplay videó kíséretében, és a narratívára/karakterekre fókuszáló kaland le sem tagadhatná, hogy kik állnak mögötte: a fejlesztést végző Dramatic Labs ugyanis volt Telltale Games-munkatársakat is tömörít.

A játék a Star Trek: The Next Generation után játszódik és két karaktert, Jara Rydek első tisztet, valamint a USS Resolute gépházában szolgálatot teljesítő Carter Diazt irányíthatjuk különböző kalandok során, amelyekben számíthatunk új és visszatérő karakterekre (például Spockra) egyaránt. 

Hirdetés

Az eredeti tervek szerint a Star Trek: Resurgence-nek már tavaly meg kellett volna jelennie, de végül a Dramatic Labs nem tudott időben elkészülni vele, így egészen mostanáig húzódott a folyamat. Szerencsére a várakozás hamarosan véget ér, mivel a csapat a Twitteren hivatalosan is bejelentette, hogy a játék május 23-án meg fog jelenni PC-re (Epic Games Store-on), PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re. A Dramatic Labs azt ígéri, hogy a magunk módján hagyhatunk majd nyomot az interaktív kalandjátékukban és rajtunk fog múlni a legénység sorsa. 

A Star Trek-rajongók így lubickolhatnak mostanság a franchise-ban, hiszen nemrég ért véget a Star Trek: Picard harmadik szezonja, és júniusban jön a Star Trek: Különös új világok 2. évada is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)