Hirdetés

Ekkor érkezik a Second Extinction korai hozzáférésű változata

|

A fejlesztők néhány hét múlva a játékosok kezébe adják a coop lövöldéjüket, és azt is elárulták, hogy milyen tartalmakra számíthatunk az Early Access megjelenés után.

Hirdetés

A Second Extinction ugyan nem a legizgalmasabb jelenleg futó projekt, de egy érdekes kis lövöldének ígérkezik, amire érdemes lesz összerántani a baráti kört.

A lényeg, hogy három fős csapatban elindulunk, és levadásszuk az emberiséget fenyegető hatalmas, mutáns dinoszauruszokat. A ragadozók komoly kihívást jelentenek majd, és legyűrésükhöz tökéletes csapatmunkára lesz szükségünk.

Hirdetés

A játék októberben fog felbukkanni az Early Access címek között, és bár nem tudni meddig tart majd a korai periódus, azt legalább megtudhattuk, hogy a következő hónapokban milyen tartalmi frissítésekre számíthatunk.

Ez ugyan nem a világ legtisztább roadmapje, de azt megmutatja, hogy a Systemic Reaction tényleg elkötelezett a Second Extinction mellett. Reméljük, hogy a lendülethez rajongói kitartás is társul majd, és egy igazán ütős projektté nőheti ki magát a játék.

A Second Extinction Early Access változata pontosan 2020. október 13-án érkezik PC-re. A végleges változat Xbox One-ra és Xbox Series X-re is megjelenik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)