Hirdetés

Ekkor érkezik minden idők egyik legjobb taktikai játékának a folytatása

|

Végre felfedte a THQ Nordic a Jagged Alliance 3 megjelenési dátumát.

Hirdetés

2021 nyarán rég nem látott lelkesedés lett úrrá a Jagged Alliance rajongótáborán miután kiderült, a THQ Nordic, az Embracer Group számos kiadójának egyike nem azért szerezte meg a jogokat, hogy aztán kizárólag a Jagged Alliance: Rage!, a formulát totálisan félreértelmező spin-offokra pazarolja. Készül ugyanis a teljes értékű folytatás, mely az 1999-es Jagged Alliance 2-t, a műfaj koronázatlan királyát veszi alapul.

A projekt mögött pedig az a Haemimont Games (Tropico 3-5, Surviving Mars, Stranded: Alien Dawn) áll, melynek tagjai maguk is rajongók. Persze ők is tisztában vannak azzal, hogy egy ikonikus szériát két és fél évtized elteltével folytatni, úgy modernizálni, hogy közben az esszenciája ne sérüljön, pokolian nehéz feladat, ezért hogy tényleg semmit se barmoljanak el, bevonták a munkálatokba a klasszikus Jagged Alliance-ek vezető fejlesztőjét, Ian Currie-t is.

Hirdetés

Együttműködésük eredményét rövidesen első kézből is megtapasztalhatjuk, hiszen július 14-én válik elérhetővé PC-n a Jagged Alliance 3. Alább megnézhettek egy hosszabb trailert kor követelményeihez igazított játékmenetről, amennyiben képesek vagytok elviselni az érthetetlenül idegesítőre hangszerelt narrációt.

Grand Chien felszabadításának egyébként egy minden földi jóval megpakolt gyűjtői kiadás birtokában is nekivághatunk, de ami ennél is fontosabb, a fejlesztők a megjelenést követően a modtámogatás kiterjesztésén terveznek dolgozni, hogy ne csak kisebb-nagyobb változtatásokat eszközölhessenek az ilyesmire fogékony játékosok, hanem idővel új zsoldosokat és saját kampányokat is kreálhassanak, amiket aztán megoszthatnak másokkal.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egyébként nem a Jagged Alliance 3 az egyetlen ígéretes alkotás a kiadó felhozatalában, az augusztus 11-ére beharangozott, magyar idő szerint este 9-kor kezdődő THQ Nordic Showcase-en az Alone in the Dark, az Outcast 2: A New Beginning és a Trine 5: A Clockwork Conspiracy mellett eddig nem látott újdonságokra is számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)