Hirdetés

Ekkor és ilyen sorrendben jönnek a The Callisto Protocol megjelenés utáni tartalmai

|

Megosztották a fejlesztők a The Callisto Protocol DLC-k érkezésének féléves ütemtervét.

Hirdetés

Igaz ugyan, hogy a reméltnél döcögősebbre sikerült a The Callisto Protocol rajtja, ám szó sincs arról, hogy ne lehetne minden támogatott platformon helyrepofozni a játékot, a PlayStation 5-ös verzió példája mutatja, némi extra erőfeszítés árán kiküszöbölhetők a játék gyermekbetegségei. Ami pedig a folytatást illeti, az eddig sem volt titok, hogy a Striking Distance Studios a megjelenést követően plusztartalmakkal kívánja növelni a viszonylag rövid idő alatt végigjátszható sci-fi horror szavatosságát.

Mindezt azonban javarészt nem ingyen teszi a fejlesztőcsapat, hanem húszdolláros felár fejében, amiért kibővített történetet, az alapjátékban nem látható skineket, kivégzéseket és halálanimációkat, valamint új játékmódot ígér egy szezonbérletbe csomagolva.

Hirdetés

Azoknak sem kell azonban elkenődniük, akik nem szeretnének többet költeni a játékra, ugyanis a február 7-én érkező első tartalmi frissítést (New Game Plus, Hardcore Mode) mindenki megkapja. Ugyanezen a napon debütál az Outer Way skingyűjtemény, ezt követi márciusban a Contagion Bundle (opcionális permadeath, 13 új halálanimáció, Watchtower skingyűjtemény), és valamikor tavasszal a Riot Bundle (hordamód-szerű Riot játékmód a Black Iron börtön titkos területén, 12 új kivégzésanimáció, Engineer skingyűjtemény). Arra viszont, hogy sztori-DLC is befusson, legkorábban nyáron kerülhet sor.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)