Hirdetés

Ekkor indul az Overwatch 2 béta, megvannak az első részletek is

|

Akinek már viszket a kezében a puska a vasárnapi bejelentés óta, az most megnyugodhat: nagyon hamar kezdődik a második rész bétája.

Hirdetés

Az Overwatch 2 már kapott egy alfa verziót, aminek tesztje csak néhány hétig tartott. A szervereket azóta lelőtték és a játék rajongói kénytelenek voltak visszatérni az Overwatch 1-hez. A szomorkás lövöldözésnek viszont hamarosan vége: még júniusban megnyílnak a folytatás bétájának szerverei.

A kipróbálható verzióban lesz egy új pálya, és már Junker Queen karaktere is játszható lesz. A tartalom többi részét egyelőre nem részletezték, de úgy tűnik, hogy ezt a változatot már nem is veszik el tőlünk a megjelenésig.

Hirdetés

A bétára június 16-tól lehet majd jelentkezni, és maga a tesztidőszak június 28-án veszi kezdetét. Ahogy az alfában, úgy itt sem érdemes single-player, sem pedig kooperatív tartalmakra készülni, hiszen valószínűleg most is a kompetitív multin lesz a hangsúly.

Az Overwatch 2 október 4-én érkezik majd, aminek többjátékos része ingyenesen elérhető lesz mindenki számára.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)