Hirdetés

Ekkor indulhat a Call of Duty: Modern Warfare 2 bétája

|

Az Amazon kicsivel több infót árult el a kelleténél.

Hirdetés

Azt már tudjuk egy ideje, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 2 összes előrendelje garantált korai hozzáférést kap majd a játék bétájához (ami PlayStation konzolokon 5 nappal a többi platform előtt indul el), de az nem derült még ki, hogy erre egészen pontosan mikor is kerülhet sor. Egy szivárgásnak hála azonban könnyen lehet, hogy már a dátum sem titok - vagy legalábbis megközelítőlegesen belőhetjük azt.

Az Amazon oldalára ugyanis felkerült a játék adatlapján némi plus információ, mely szerint a bétakódokat 2022. augusztus 15-én kezdik el kiküldeni az előrendelők számára.

Hirdetés

Ez persze nem jelenti azt, hogy pontban 15-én indul is a béta, sokkal valószínűbb, hogy azon a héten valamikor lesz a start, augusztus 18. csütörtök, vagy 19. péntek tűnik a legvalószínűbbnek.

A Call of Duty: Modern Warfare 2 2022. október 28-án fog megjelenni PC-re, valamint PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5 és Xbox Series X|S konzolokra.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)