Hirdetés

Ekkor jelenhet meg a Star Wars Jedi: Survivor

|

A Star Wars Jedi: Fallen Order folytatásáról még idén többet hallhatunk.

Hirdetés

A 2019-es Star Wars Jedi: Fallen Order nem csupán egy remek sztorit mesélt el egy emlékezetes karakterrel a főszerepben, be is bizonyította az Electronic Artsnak, hogy igenis igény van az egyjátékos címekre. A kiadó nem is volt rest, és a siker láttán megadta a zöld utat a folytatásnak.

Idén májusban került bejelentésre a Star Wars Jedi: Survivor és akkor kaptuk meg az első eőzetest is. A PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re készülő játék megjelenésével kapcsolatban azonban akkor csak annyi derült ki, hogy 2022-ben már biztosan nem számíthatunk rá, csak jövőre. 

Az egyik iparági bennfentes, Jeff Grubb nemrég a Giant Bomb podcastjának, a Game Mess Mornings vendége volt, ahol két érdekességet is elárult a folytatásról.

Hirdetés

Értesülései szerint ugyanis az EA 2023 márciusában tervezi kiadni a Star Wars Jedi: Survivors-t, amely időszakra korábban már több jelentés is célzott, szóval valóban lehet benne valami (egyébként másik szivárogtató, Tom Henderson korábban azt mondta, hogy forrásai szerint a Disney évente két Star Wars játék megjelenését célozza meg, egy AAA-kategóriájút és egy kisebb léptékűt, mint amilyen a Star Wars: Hunters). 

Grubb azt is elmondta, hogy legjobb tudomása alapján mikor hallhatunk legközelebb a játékról: a Respawn decembertől kezdődően árul majd el új részleteket és mutat meg többet a Star Wars Jedi: Survivorból, egészen a márciusi megjelenésig. Tudjátok, hogy mi lesz decemberben, ugye?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)