Hirdetés

Ekkor jelenik meg a World of Warcraft: Shadowlands utolsó tartalmi frissítése

|

A World of Warcraft: Shadowlands - Eternity's End végre befut az éles szerverekre, és már nem is kell olyan sokat várnunk rá.

Hirdetés

A World of Warcraft közössége tűkön ülve várja, hogy elindulhasson felfedezni az új zónát, meghódíthassa az új raidet, és elkezdhesse összegyűjteni az erre az alkalomra tartogatott szereléseket, hátasokat és kisállatokat. A 9.2-es update egy meglehetősen súlyos csomag lesz, rengeteg új tartalommal.

Az Eternity's End névre keresztelt frissítés már hetek óta tesztelhető a játék PTR szerverein. A keményvonalas rajongók rengeteg visszajelzést adtak az új mechanikák kapcsán, a Blizzard pedig igyekezett eleget tenni a kéréseknek. Mindez remélhetőleg fájdalommentes indulást eredményez.

Hirdetés

Már csak az volt nyitott kérdés, hogy mikor dördül el végre a startpisztoly. Nemrég erre is megkaptuk a választ: az Eternity's End 2022. február 22-én (nálunk 23-án) fog megjelenni, vagyis kevesebb mint két hét van már csak hátra a nagy eseményig.

A megjelenési dátum kihirdetése után a Blizzard az új raid, a Sepulcher of the First Ones beosztását is kirakta.

  • március 2. - Normál és heroic nehézségi szint nyitása (leszámítva az utolsó három bosst)
  • március 9. - Az imént említett bossok elérhetővé válnak normál és heroic szinten, megnyílik a Mythic nehézség, valamint az első Raid Finder szárny
  • március 23 - április 20. - Szerdánként megnyílik a Raid Finder második, harmadik és negyedik szárnya

Ti benéztek majd az új frissítésre?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)