Hirdetés

Ekkor jelenthet meg az Assassin's Creed Mirage

|

Úgy néz ki, többet kell várnunk a következő Assassin's Creedre, mint gondoltuk.

Hirdetés

Mindössze néhány nap választ már csak el attól bennünket, hogy a Ubisoft által két teljes éven át kitartóan támogatott Assassin's Creed Valhalla története egyszer s mindenkorra lezáruljon, majd átadja helyét a térben és időben ide-oda ugráló franchise következő felvonásának, az Assassin's Creed Mirage-nak. Ebben Basim Ibn Ishaq bőrébe bújva élhetjük át a tolvajból lett orgyilkos ifjúkori kalandjait, miközben felfedezzük a korszak egyik meghatározó kulturális és kereskedelmi központját, Bagdad nyüzsgő metropoliszát.

A Ubisoft Bordeaux által fejlesztett Mirage-t nemcsak az teszi különlegessé, hogy felépítését és játékmenetét tekintve visszatér a széria gyökereihez, hanem az is, hogy ez lesz nagy valószínűséggel az utolsó Assassin's Creed, amelyik még ellátogat az előző konzolgeneráció tagjaira. Nehezen tudjuk elképzelni, hogy a leghamarabb 2024-ben, de valószínűleg csak azután érkező Codename Redet és Codename Hexét megpróbálják az akkorra már több mint tízéves PlayStation 4 és Xbox One lehetőségeire szabni.

Hirdetés

Ami az Assassin's Creed Mirage megjelenését illeti, a Ubisoft eddig a meglehetősen tág intervallumnak számító 2023-as esztendőre szorítkozott a hivatalos kommunikációban. Az iparági pletykákra és szivárgásokra specializálódott Insider Gaming azonban úgy tudja, hogy a kiadó jelenleg augusztusi premierrel számol, azért nem korábbival, mert ha minden igaz, már két halasztást is elszenvedett a projekt. Nem kizárható, hogy épp a korábban említett előző generációs konzolok miatt van szükségük több időre a fejlesztőknek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Amennyiben a Ubisoft még idén leleplezné a megjelenési dátumot, akkor arra a nagy érdeklődésre számító The Game Awards lenne a legjobb alkalom.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)