Hirdetés

Ekkor jöhet a Dishonored készítőinek vámpírvadászós újdonsága, a Redfall

|

Egy jelentés tudni véli, hogy a Bethesda mikor tervezi kiadni az Arkane új projektjét.

Hirdetés

Az Arkane Studios olyan videojátékokkal írta be magát a játékipar történelemkönyvébe, mint a Dishonored 1-2, a Prey és a Deathloop, amelyeket mindennel lehet vádolni, csak azzal nem, hogy sablonosak lennének, mindegyik egyedi ötletre és világra épült. Ezért várjuk annyira a stúdió következő nagy dobását, a Redfallt, amely a vérszívók témáját célozza meg, és a készítők szerint akkora bejárható területtel rendelkezik, hogy lepipálja minden eddigi játékukat. 

A kérdés már csak az, hogy mennyire sikerül megtölteni élettel és tartalommal ezt a hatalmas játszóteret, de még inkább az, hogy vajon csalódni fognak-e azok, akik egy újabb egyjátékos kalandot várnak az Arkane-től, a Redfall ugyanis a többjátékos élményre épült, noha a fejlesztők számtalanszor megerősítették, hogy egyedül is végigjátszható. 

Hirdetés

A Bethesda marketingért felelős alelnöke, Pete Hines úgy véli, hogy ha egyedül akarunk játszani és átélni egy nagyszerű Arkane-sztorit, akkor a Redfall abszolút garantálni tudja ezt, de hogy a gyakorlatban mennyire működik ez, azt csak az egyelőre ismeretlen megjelenés napján tapasztalhatjuk meg. A Bethesda ugyanis még lóg nekünk a Redfall dátumával, csupán a "2023 első felében" intervallumot erősítették meg. Nem úgy a Windows Central bennfentese, Jez Corden, aki forrásaira hivatkozva elmondta, hogy a vámpírvadászós kaland május elején érkezhet meg. 

A kiadó jelenlegi terve állítólag az, hogy a játékosok számára biztosítanak majd egy korai hozzáférést, hasonlóan ahhoz, amit a Forza Horizon 5 esetében is garantáltak a prémium változatot megvásárló fogyasztók számára. Ez azt jelentheti, hogy a Redfall majdnem egy évvel később jön az eredetileg tervezettnél, hiszen 2022 nyarán kellett volna befutnia.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egyelőre a május nem tűnik túl zsúfoltnak, a nagyobb dobások közül a Switch-exkluzív The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom jön, valamint a Rocksteady újdonsága, a Suicide Squad: Kill the Justice League.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)