Hirdetés

Ekkor jöhet a World of Warcraft: Dragonflight

|

A következő World of Warcraft kiegészítő történetét felvezető regény érkezéséből következtethetünk a Dragonflight megjelenésére.

Hirdetés

Április második felében leplezte le a Blizzard a 2005-ben (a tengerentúlon még 2004-ben) útjára indított World of Warcraft kilencedik kiegészítőjét, a sárkányokra fókuszáló Dragonflightot. A fejlesztők a látványos CGI-trailer mellett tekintélyes mennyiségű információt is megosztottak velünk akkor, és az azóta eltelt időben, így többek között megtudhattuk, hogy akár tauren rogue karaktert is indíthatunk, ha épp ahhoz van kedvünk.

Meséltek még a Dragonflight történetéről is, ám arról egy árva szót sem ejtettek, hogy mikor jelenik meg a kiegészítő. A gyanús hallgatásnál csak az jelezte volna egyértelműbben, hogy még jócskán odébb van a premier, ha egyenesen kimondják.

Hirdetés

Miután pedig kiderült, hogy mikor dobja piacra a Ballantine kiadó a World of Warcraft: Dragonflight előzményeit feldolgozó, egyelőre még cím nélkül álló regényt, a sorok között olvasni képes rajongók azonnal levonták a logikus következtetést, hogy idén aligha kreálunk dracthyr fajú karaktert. Az Amazon oldalán november 22-ére írták ki az említett kötet premierjét,és mivel a múltban átlagosan 3-4 hónappal a kiegészítőket megelőzve debütáltak a hozzájuk kapcsolódó regények, így várhatóan 2023 márciusa környékén kell szabadságot kivennie annak, aki a Dragonflightban kalandozna.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Természetesen a fenti teória mindaddig nem több szimpla találgatásnál, amíg a Blizzard meg nem erősíti, vagy cáfolja. Ugyanakkor időben jól illeszkedne a legutóbbi nagy expanzió, a 2020-ban kiadott Shadowlands negyedik szezonjának rajtjához, ami a Blizzard közösségi menedzserének fórumbejegyzése alapján valamikor később esedékes, de még idén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)