Hirdetés

Ekkör jön a Control ray tracing-támogatással az új generációs konzolokra

|

A fejlesztő Remedy bejelentette, hogy mikor fog megjelenni a játék digitális és dobozos kiadásra PS5-re és Xbox Series X|S-re.

Hirdetés

A fejlesztőcsapat eredeti tervei szerint a Control elkészült volna az új generációs játékkonzolok debütálásának idejéig, viszont a Remedy inkább több időt szánt a munkára, hogy a lehető legjobb élményt hozza el a játékosoknak. PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en így pedig már csak két hónapot kell várnunk, hogy  teljes valójában élvezhessük a Controlt.

Hirdetés

A stúdió a Twitteren hozta nyilvánosságra, hogy a Control Ultimate Edition digitális verziója február 2-ától lesz elérhető, a dobozos kiadást pedig egy hónappal később, március 2-ától vásárolhatják meg a játékosok. A játékot 60 fps-re optimalizálták (ez lesz a Performance Mode), de választhatjuk akár a 30 fps-en, ray tracinggel futó, úgynevezett Graphics Mode-ot is. A Remedy egy rövid bemutatót is publikált a bejelentés mellé, ezt nézhetitek meg alább.

A kiadó 505 Games közleménye alapján a Control Ultimate Edition PS5-ön és Xbox Series X|S-en azok számára ingyenesen elérhető lesz, akik korábban az Ultimate Edition-t vásárolták meg az előző generációs konzolokon. Ellenben annak, aki az alapkiadást, majd később külön a DLC-ket vette meg, sajnos nem lesz ez a lehetőség elérhető. Vélhetően technikai okokból alakult így, bár az érintetteket az aligha vigasztalja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)