Hirdetés

Ekkor jön a Gothic fejlesztőinek új játéka

|

Az ELEX II megjelenési dátuma mellett megismerhettük a gyűjtői kiadás tartalmát is.

Hirdetés

Köszönhetően az elmúlt hónapokban bejelentett csúszásoknak már most olyan sűrű pettyezett játékmegjelenésekkel a tél és a tavasz fordulója 2022 elején, hogy konkrétan egymás sarkát fogják taposni az újdonságok. Mivel ilyen körülmények között tényleg csak a legnagyobb címeknek teremhet babér, garantáltan további halasztásoknak leszünk tanúi.

Kíváncsian várjuk, hogy ki rántja elsőként félre a kormányt, és kik követik majd a példáját. Mert lehet ugyan, hogy egy ilyen lépés azt sugallja, nem bíznak eléggé a termékükben, de a befektetőknek sokkal nehezebb lenne megmagyarázni, hogy az adott esetben több tízmillió dollárból fejlesztett projektet miért kellett a vágóhídra küldeni.

Hirdetés

A THQ Nordic mindenesetre nem szívbajos, mert épp a legzsúfoltabb időszakban löki ki az ajtón az ELEX II-t. A Piranha Bytes sci-fi és fantasy motívumokban egyaránt bővelkedő posztapokaliptikus szerepjátéka elődje közvetlen folytatásaként mindössze néhány évet ugrik az időben. Magalan világát az égből érkezett új veszedelem fenyegeti, az egymással folyton marakodó frakciókat csupán egy hajszál választja el attól, hogy nyílt háborúba kezdjenek, azaz most még nagyobb szükség van Jaxre, az első rész hősére, mint korábban.

A fejlesztők reaktív, tetteink és döntéseink függvényében változó cselekményt és világot ígérnek, valamint kiforrottabb irányítást és harcrendszert. És persze visszatér a felfedezést és utazást megkönnyítő jetpack is.

De mielőtt elárulnám a megjelenési dátumot, még érdemes röviden összefoglalni, hogy mi minden kapott helyet a 149,99 eurós gyűjtői kiadásban. Először is természetesen maga a játék, méghozzá fémdobozban, de megtaláljuk mellette a soundtracket CD-n, egy bónusz albumot Cassandra - Radio Orbit Songs from ELEX címmel, egy látványtervekkel telepakolt kötetet, egy kulcstartót, valamint egy 23,3 cm magas Alb szobrocskát.

És akkor következzék végre a lényeg! Az ELEX II 2022. március 1-jén jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Playtation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S konzolokra. Ti lecsaptok majd valamelyik változatra?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)