Hirdetés

Ekkor jön a Shadow Warrior fejlesztőinek vadnyugati horrorja

|

Kiderült az Evil West megjelenési dátuma.

Hirdetés

A 2020-as The Game Awards meglepetései közé tartozott az Evil West is, egy vadnyugati és horrorba hajló, dark fantasy elemeket egybegyúró TPS a Flying Wild Hog csapatától. A játékot az akkor még Focus Home Interactive néven futott Focus Entertainment karolta fel azzal a szándékkal, hogy 2021-folyamán ki is adja.

Csakhogy mint sok más alkotás esetében, ennél is közbeszólt a koronavírus-járvány, a projekt jelentős csúszást szenvedett. És mint arra talán még emlékeztek, a lengyeleknek az Evil Westtel párhuzamosan fejlesztett Shadow Warrior 3 eredetileg kitűzött premierdátumát sem sikerült tartaniuk.

Hirdetés

Lo Wang harmadik kalandja időközben megjelent, a Trek to Yomi szintúgy, így a most már az Embracer Group kötelékébe tartozó Flying Wild Hognak akár mindhárom stúdiója arra fókuszálhat (hacsak nincs még valami más is a csőben, amiről nem tudunk), hogy a lehető leghamarabb szalonképes állapotba hozza az Amerikai Egyesült Államok kormányának dolgozó vámpírvadász, Jesse Rentier történetét is.

A jelek szerint már látják a fényt az alagút végén, ugyanis a fenti trailer révén a világ tudtára adták, hogy szeptember 20-án befut PC-re (a Steam a kijelölt desztinációja), PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, valamint Xbox Series X és Series S konzolokra is a Wild West. Az előrendelők türelmetlenségét a Wild Wild East Skin Pack DLC-vel honorálja a kiadó.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)