Hirdetés

Ekkor jön PlayStation konzolokra a még csak PC-n és Xboxon játszható The Ascent

|

Az elmúlt évek egyik legjobb cyberpunk játéka lett a The Ascent, ami bugjaitól eltekintve izgalmas élményt hozott.

Hirdetés

Egy ideje már sejteni lehetett, de a The Ascent fejlesztő most hivatalosan is kimondták: a játék jön PlayStation konzolokra, és ami azt illeti, jóval előbb, mint hittük volna. A Neon Giant projektje már március folyamán befut a Sony új generációs gépére és persze az előző generációs masinára is. Amíg a kék tábor a megjelenést várja, addig a PC-s és xboxos részleg már bele is vághat a New Game+ módba, ami ingyenes DLC-ként végre mindenki számára elérhető.

Az iménti opcióval párhuzamosan kiadott Cyber Warrior csomagért viszont már le kell szurkolnunk 5 eurót. Ha ezt megtesszük, akkor új páncélok és fegyverek várnak ránk az izometrikus nézetű sci-fi darálóban.

Hirdetés

A bejelentéshez egy új trailer is dukált, aminek köszönhetően már pontosan tudjuk, hogy a playstationös változatok március 24-én érkeznek, és hogy már élesítették az előrendelés lehetőségét. Alapvetően mindig érdemes megfontolni, hogy kifizetjük-e előre a játékot vagy sem, de a The Ascent az ARPG-k és a twin stick shooterek egészen kellemes kombinációja lett cyberpunk környezetben. És mivel más platformokon már jó néhány hónapja lehet nyúzni, bőven találni belőle gameplay videót, amelyekre támaszkodva könnyebben juthatunk döntésre akár az előrendelés, akár a későbbi vásárlás ügyében.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)