Hirdetés

Ekkor kap VR-támogatást a Microsoft Flight Simulator

|

Nem pihennek a fejlesztők, jövőre egyéb újdonságok mellett az Egyesült Királyság térképét fogják bővíteni.

Hirdetés

A Microsoft Flight Simulator új korszakot nyitott a virtuális repülésben, lenyűgöző látványvilággal és maradandó élményekkel bírta rá a játékosokat, hogy órákon keresztül az eget szeljék egy a valóság alapján generált világban.

Elképesztő, amit az Asobo Studio megteremtett a repülőszimulátorral, amely minden egyes frissítéssel csak még teljesebbé válik. Legutóbb, az 1.11.6.0-s update például számos látványossággal, új repülőterekkel és hasznos javításokkal bővítette a játékot, és az sem maradt sokáig titok, hogy fejlesztés alatt áll a VR-verzió is. 

Hirdetés

A csapat most egy Twitchen tartott kérdezz-felelek során árulta el, hogy a VR-támogatás december 22-én fog élesedni az ingyenes Sim Update 2 keretében a nagyobb VR-headsetek számára, amibe beletartoznak az Oculus és a Valve eszközei is. A virtuális valóságba helyezett változat létrehozásakor a gördülékeny és immerzív játékélmény lebegett célként a fejlesztők szem előtt.

Emellett 2021. január 26-án jön a World Update 3, hogy az Egyesült Királyság térképének pontosabb megjelenést kölcsönözzön. Új adatok és légi felvételek használatával válik még részletesebbé és valósághűbbé Anglia, Skócia és Wales is, ennek köszönhetően többek között 50-60 új nevezetesség is bekerül, beleértve az új tereptárgyakat, épületeket és a meglévő repülőterek (például a Land's End, a Liverpool EGGP és a Manchester Baron) fejlesztéseit. A tervek között szerepel az észak-írországi régió fejlesztése is, de lehet, hogy nem készülnek el vele a World Update 3 megjelenéséig. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)