Hirdetés

Ekkor kerül be a FIFA 23 az Xbox Game Pass Ultimate-be és az EA Playbe

|

Nem kell már rá sokat várni, hamarosan a kínálat része lesz a FIFA 23 is.

Hirdetés

A FIFA 23 még 2022. szeptember 30-án jelent meg, szóval jogosan merült fel a kérdés az EA Play és Xbox Game Pass Ultimate előfizetőkben: mikor válik ezen szolgáltatások kínálatának részéve az utolsó EA-s focijáték, ami még FIFA címen megjelenhetett? 

Nos, egyáltalán nem kell már sokáig várni, kiderült ugyanis, hogy napokon belül indulhat a buli, és mindenki korlátozások nélkül pörgetheti a FIFA 23-at, akinek aktív EA Play vagy Xbox Game Pass Ultimate előfizetése van - utóbbinak ugyebár része maga az EA Play is.

Hirdetés

A hivatalos információk szerint jövő héten kedden, vagyis egészen pontosan május 16-án kerül be a FIFA 23 az Xbox Game Pass Ultimate-be és az EA Playbe.

Kiderült egyébként az is, hogy a megjelenést követő első hat hónap eladási adatai alapján a FIFA 23 lenyomta az előző részt, vagyis a FIFA 22-t. Ez gyakorlatban azt is jelenti, hogy a FIFA 23 lett minden idők legjobban rajtoló és legsikeresebb FIFA játéka. 

Idén ősszel ugyanezt az élményt már EA Sports FC címmel kell majd keresni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)