Hirdetés

Ekkor kerülhet sor a PlayStation nagy nyári bemutatójára

|

Egy többnyire megbízható forrás szállította a következő PlayStation Showcase időpontjával kapcsolatos információt.

Hirdetés

Idén valószínűleg a Marvel's Spider-Man 2 lesz a PlayStation 5 húzócíme, ami várhatóan tovább fűti a már most kiugróan nagy érdeklődést a kilencedik generációs konzol iránt. De ezen kívül is maradt még ütőkártyája a Sonynak a Final Fantasy XVI-től kezdve a The Last of Us multiplayer spin-offján és az állítólag már 2024-ben érkező Marvel's Wolverine-en át a Death Stranding 2-ig és a Silent Hill 2 remake-ig.

Arra pedig hogy komolyabb ízelítőt kapunk a házon belül készült exkluzívokból, valamint a kiemelt partnerek újdonságaiból, nem is kell már olyan sokat várnunk, amennyiben hihetünk a bennfentes információkkal rendelkező Jeff Grubbnak.

Hirdetés

Az ismert újságíró úgy tudja, hogy a Sony minden riválisát megelőzve, még a június 8-ára beharangozott Summer Game Fest előtt megtartja nagyszabású előadását. Így tehát lényegében a PlayStation Showcase nyitná a nyári fesztiválszezont, ami után a már említett SGF, majd a szintén Geoff Keighley nevéhez kötődő Day of Play következik június 9. és 10. között. Mint azt már tudjuk, a Microsoft két bemutatóval is készül június 11-re: az Xbox + Behesda Showcase mellett dedikált műsort kap a Starfield a februári Developer Direct mintájára. Az E3 2023 törlésében kulcsszerepet játszó nagyok közül a Ubisoft tervei ismertek még, a franciák június 12-re jelentették be a Ubisoft Forwardot.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)