Hirdetés

Ekkor mesél legközelebb a Techland a Dying Light 2 fejlesztéséről

|

Hosszú hallgatás után megtörte a csendet a lengyel stúdió, és előrukkolt egy dátummal. Ez még nem a megjelenésé, de így is izgatottan várjuk.

Hirdetés

Nem túlzunk, amikor azt állítjuk, hogy izgulunk a Dying Light 2 sorsa miatt, elvégre ritkán bizonyul kedvező előjelnek, ha egy bejelentett és többször bemutatott játékot hirtelen elrejtenek a közönség kíváncsi tekintete elől, majd a fejlesztők teljes hallgatásba burkolóznak. Még aggasztóbb, amikor minden jelentés a projekt körül támadt gondokat ecseteli.

Utoljára a 2019-es E3-on láthattuk a projektet, és az igazat megvallva, igencsak tetszett az, amit a Techland mutatott. Minden arra utalt, hogy szintet lép a már kiadóként is aktív stúdió, és nem csupán megismétli az első rész zajos sikerét, hanem számos tekintetben felül is múlja eddigi legjobb játékát. Aztán csapás csapást követett, zaklatási ügyei miatt távozni kényszerült Chris Avellone, majd pedig határozatlan ideig elhalasztották a 2020-ra tervezett megjelenést.

Hirdetés

Most viszont végre elszánta magát a Techland, hogy beszámoljon a fejlesztés pillanatnyi helyzetéről, ugyanis arra bátorít minden érdeklődőt, hogy csatlakozzon a Dying Light Discord szerverére, ahol március 17-én, azaz jövő szerdán többet is megtudhatunk a sokak által várt folytatásról. Azt nem tartjuk valószínűnek, hogy rossz hírt szeretnének ily módon közölni, ellenben kiderülhet, hány éjszakán át kell még álmatlanul forgolódnunk az ágyunkban, mire karmaink közé kaparinthatjuk a szerepjátékos elemekben bővelkedő zombis akcióhorrort.

Azon se lepődnénk meg, ha a Techland vezetősége időközben lemondott volna az előző generációs konzolokról, tanulva a CD Projekt Red hibájából, ezzel ugyanis jelentősen tehermentesíthetné a fejlesztőket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)