Hirdetés

Ekkor mutathatják be a Call of Duty: Modern Warfare 2-t

|

Előbb ismerhetjük meg a 2022-es Call of Duty kampányát, és csak utána kerül sor a multiplayer leleplezésére.

Hirdetés

Nemrég hivatalosan is bejelentették az addig sem igazán titkolt Call of Duty: Modern Warfare 2-t (most ne menjünk bele a játékfejlesztők és kiadók megkérdőjelezhető címadási és sorszámozási szokásaiba), ám magából a játékból semmit sem mutatott a fejlesztést végző Infinity Ward, ahogy a megjelenési dátumról sem esett még szó. Az utóbbira még valószínűleg várnunk kell egy darabig, ám az első trailer már nincs is túl messze, ha igaz a szóbeszéd.

Két, egymást tulajdonképpen megerősítő szivárgás is júniusra várja az első trailert, amely előreláthatóan az egyjátékos módra, tehát a kampányra fókuszál majd. Ezt követően tart egy kis szünetet az Activision marketinggépezete, mert csak hónapokkal később láthatja a közönség, hogy mi vár majd a játékosokra a multiplayerben.

Hirdetés

Az Exputer tudomása szerint a kampányt rivaldafénybe helyező előzetest akkor tervezi bemutatni a kiadó, amikor más esetben az E3 zajlana. Egy másik forrás pedig konkrétan június 2-át nevezte meg az említett trailer premierdátumaként. Ha ezen a napon nem, akkor ugyanúgy felbukkanhat június 9-ei Summer of Games Showcas-en, mint a három nappal később esedékes Xbox & Bethesda Games Showcase-en.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Szintén az Exputer állítja, hogy a multiplayerről augusztusban rántják majd le a leplet, amely DMZ néven egy úgy, extraction-típusú játékmódot ismertet majd meg a közönséggel. Ez az esemény egyúttal arra is lehetőséget teremthet, hogy megmutassa magát a Warzone folytatása.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)