Hirdetés

Ekkor mutatkozhat be a Battlefield 6

|

Egy általában jól értesült újságíró szerint várhatóan már tavasszal leleplezi az EA a Battlefield következő részét.

Hirdetés

A Battlefield V nem lett túlságosan kiemelkedő játék, de ez nem jelenti azt, hogy vége is az EA sorozatának, ugyanis már javában készül a következő rész, aminek a fejlesztésébe egyébként még a Criterion Games munkatársai is besegítenek. Az tehát már most borítékolható, hogy lesz folytatás, azonban egyelőre csak találgatni lehet, hogy miről fog szólni, hiszen sajnos még a hivatalos bejelentés sem történt meg.

Azonban lehet, hogy nem kell már túl sokat várnunk a nagy bemutatóra, mivel a GamesBeat csapatát erősítő, és a múltban többször megbízható (ám távolról sem tévedhetetlen) információforrásnak bizonyult Jeff Grubb nemrég arról beszélt, hogy az Electronic Arts májusban tervezi bemutatni a Battlefield 6-ot. Grubb szerint még elég képlékenyek a dolgok, hiszen nem volt nyilvános bejelentés, de ő úgy véli, hogy valószínűleg a tavasz utolsó hónapjában felpöröghetnek az események.

Hirdetés

A fentieket nyilván pletykaként érdemes kezelni, mivel az Electronic Arts egyáltalán nem árasztott el minket infóval a sorozat következő részét illetően. Egyébként a májusi bejelentés nem is tűnik túlságosan elképzelhetetlennek, hiszen nyáron valószínűleg sok játék leleplezésének lehetünk majd szemtanúi a digitális E3-on, és lehetséges, hogy az EA még ezen buli előtt megtartja a saját eseményét.

Ti várjátok a Battlefield 6-ot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)