Hirdetés

Ekkor rajtolhat el az xboxos Ubisoft+

|

Korábban már az is kiszivárgott, hogy milyen Ubisoft játékokkal indulhat.

Hirdetés

Noha a Game Pass 300 forintos próbahónapja megszűnik, az ár-érték arány miatt még így is nagyon megéri az előfizetés, pláne ha figyelembe vesszük a nemrég elrajtolt családi csomag opciót is. A Microsoft szolgáltatása azért is nagyon csábító, mert a Game Pass Ultimate tartalmazza az EA Play felhozatalát is, amely magába foglalja az Electronic Arts válogatott címeit.

Valami hasonló a helyzet a Ubisoft+ platformmal is, amely jelenleg csak PC-n érhető el, de már számos jelentés érkezett arról, hogy hamarosan Xbox konzolokra is ellátogathat, és természetesen azt is pletykálják, hogy a Game Pass részeként debütálhat.

Hirdetés

Hogy mindebből mi igaz, az még nem derült ki, hiszen a Ubisoft továbbra sem adott ki hivatalos közleményt, mindazonáltal most újabb forrás számolt be róla, hogy Xboxra tart a Ubisoft+. Az ismert szivárogtató, @ScriptLeaksR6 Twitteren árulta el, hogy a szolgáltatás várhatóan április közepén érkezik meg az Xbox konzolokra, de a Game Pass-opcióról egy szót sem ejtett.

Script korábban többször is szállított megbízható információt a Ubisoft cuccaival kapcsolatban (az Assassin's Creed Mirage-t már azelőtt leleplezte, hogy bejelentették volna), szóval most is érdemes odafigyelni az értesülésére, viszont még mindig nagyon sok a kérdőjel az xboxos Ubisoft+ kapcsán. Nemrég egyébként az is kiszivárgott, hogy milyen játékokkal rajtolhat el a szolgáltatás, ez alapján pedig a kínálatot erősítheti többek között az Assassin's Creed Valhalla és a Far Cry 6 is.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)