Hirdetés

Ekkor tárja szélesre kapuit előttünk Csernobil

|

PC-s megjelenési dátumot kapott a Get Even alkotóinak újdonsága.

Hirdetés

Bő másfél évvel azután, hogy korai hozzáférésben elérhetővé vált, gyakorlatilag késznek mondható a közösség visszajelzései alapján csiszolgatott Chernobylite. A The Farm 51 túlélőhorrorba oltott szerepjátéka ennek megfelelően július 28-án elrajtol PC-n. A Steam, a GOG.com és az Epic Games Store is listázta, tehát innentől ízlés dolga, hogy ki melyik forrásból szerzi be 30 euróért.

Egyelőre ismeretlen időpontban, de még a nyár vége előtt követik majd a PC-s kiadást a konzolos változatok is. Első körben PS4-ről és Xbox One-ról beszélhetünk, de a fejlesztők tervei között szerepel, hogy később natívan is elérhetővé tegyék játékukat az új konzolgeneráció tagjain, addig azonban a visszafelé kompatibilitás révén gond nélkül elfut rajtuk.

Hirdetés

Az 1986-os nukleáris katasztrófa helyszínén játszódó kalandban egy fizikust alakítunk, aki maga is az erőmű alkalmazottja volt. Igor azért tér vissza 30 évvel később Pripjatyba, hogy kiderítse, mi történt az annak idején rejtélyes körülmények között kámforrá vált menyasszonyával, eközben viszont a tilalmi zónába behatoló más felfedezőket, kalandorokat, és természetfeletti lényeket sodor az útjába a sors. Némelyikük segít majd, míg mások ellenséges magatartást tanúsítanak vele szemben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A játékmenet szerves részét képezi a harc (lopakodva becserkészhetjük is becserkészhetjük ellenfeleinket) mellett a bázisépítés és a craftolás. Fontos továbbá, hogy okosan osszuk be és használjuk fel erőforrásainkat, gondosan tervezzük meg, hogy melyik nap milyen felfedezőútra megyünk, mert ezen is múlik, hogy társaink közül hányan élik meg a hajnalt.

Még egy trailert is kiadtak a srácok a közelgő megjelenés alkalmából, amibe - tisztelegve az egészen kiváló Csernobil minisorozat előtt - belecsempészték Gyatlov elvtárs szállóigévé vált mondatát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)