Hirdetés

Ekkor várható a Need for Speed: Hot Pursuit Remaster bejelentés

|

Visszaszámol az Electronic Arts, a jövő héten pedig fény derül a nagy titokra.

Hirdetés

Egyelőre nem tudni, hogy mikor érkezhet meg a szebb napokat is látott Need for Speed széria következő új felvonása, azonban egy ideje már az a hír járja, hogy felturbózott változatot kaphat a 2010-ben megjelent Need for Speed: Hot Pursuit, és egyre valószínűbbnek tűnik, hogy nem alaptalan pletykáról van szó. Ezt támasztják alá a versenyzős széria háza táján tapasztalható mozgolódás is.

Hirdetés

Megjelent ugyanis egy számláló a Need for Speed weboldalán, ami alapján arra lehet következtetni, hogy hétfőn be fog jelenteni valamit az Electronic Arts. A korábbi fejleményeket figyelembe véve annak a legnagyobb az esélye, hogy valóban a Hot Pursuit Remasterről fogja lerántani a leplet a kiadó. Persze azt sem vennénk zokon, ha ehelyett egy teljes értékű, új generációs címmel lepne meg minket.

Ti örülnétek, ha igaznak bizonyulnának a pletykák és megújult formában visszatérne a 2010-es rész?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)