Hirdetés

Ekkor jön Galactus, hogy elpusztítsa a Fortnite univerzumát

|

A világfaló hamarosan megérkezik az Epic Games játékába, Galactus pedig egyből pontot is akar tenni a Fortnite végére.

Hirdetés

A Fortnite aktuális szezonjának indulása óta teljesen egyértelmű volt, hogy nem véletlenül kötöttek ki a Marvel szuperhősei a játék univerzumában: a világfaló Galactus hamarosan itt szeretné csillapítani végtelen étvágyát, a szuperhősök pedig nyilván nem engedhetnek egy efféle lakomát. 

Jövő héten kedden, azaz december első napján, hazai idő szerint este 10 órakor toppan majd be Galactus a Fortnite-ba, ezzel párhuzamosan pedig egy grandiózus live event is kezdetét veszi.

Hirdetés

Az Epic Games illetékesei arra figyelmeztettek mindenkit, hogy már előre töltsék le az eseményhez kapcsolódó frissítést, és minimum a pontos kezdés előtt egy órával jelentkezzenek be a játékba, hogy semmiképp se maradjanak le a mókáról. Egyelőre nem lehet tudni, mit művel majd a játék pályájával a kozmikus óriás, de az már korábban sem állt távol a fejlesztőktől, hogy hatalmas pusztítást végezzenek és teljesen átalakítsák a terepet.

Valószínűleg most is valami ilyesmire számíthatunk, ezzel párhuzamosan pedig a következő szezon eseményeinek is megágyaznak az írók. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)