Hirdetés

El tudod képzelni a Dragon Ball Gokuját fegyverrel?

|

Hát persze, hogy a Fortnite a Dragon Ball rajongókra is lecsap.

Hirdetés

A Fortnite számtalan filmet és sorozatot felhasznált már arra, hogy bővítse a kozmetikai ajánlatainak sorait, és ha már Naruto és a haverjai bekerültek a boltba, akkor persze Son Goku és a Föld többi védelmezője sem maradhatott ki.

A játék hivatalos Twitter oldala tegnap egy Shenront ábrázoló képpel jelentette be, a közelgő Dragon Ball eseményt. Kezdhetjük gyűjtögetni a gömböket, és gondolkozni azon, hogy mit kívánunk majd a szent sárkánytól. 

A Fortnite x Dragon Ball tartalom augusztus 16-án érkezik majd, de annak tartalmairól egyelőre semmilyen információnk nincs. 

Hirdetés

A játékban egyébként már vannak jelei a közelgő bulinak: a lobbiban például már Zseniális Teknős kis szigetét is láthatjuk.

Biztosan számíthatunk Son Goku skinekre, és új küldetésekre, de hogy ezen felül mit kapunk még, az kérdéses. Én titkon reménykedve földbe döngölt Yamchákra számítok, de legkésőbb jövő kedden minden ki fog derülni. Addig kezdődhet az edzés.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)