Hirdetés

El tudod képzelni, hogy milyen lehet egy stratégiai játék a pokolban?

|

Az egyik legsikeresebb digitális társasjáték, az Armello alkotói egy grand strategy címen dolgoznak, meglehetősen egyedi koncepcióval próbálják felrázni a műfajt.

Hirdetés

A League of Geeks az elmúlt években azzal foglalkozott, hogy sikerre vigye az Armello című virtuális társasjátékukat. Még 2015-ben engem ért a megtiszteltetés, hogy teszteljem alkotásukat a GameStar print magazinba, és bár alapvetően szkeptikusan ülök neki minden virtuális társasnak, az Armello abszolút meggyőzött arról, hogy lehet ezt a műfajt magas fokon csinálni. Azóta a srácok kisebb-nagyobb DLC-kkel és portokkal fejlesztették tovább a játékot, de most egy új projekten dolgoznak Solium Infernum címmel.

Egy Crusader Kings stílusú, grand strategy címről van szó, ami a pokolban játszódik. Egy Archfiendet és seregeit kell irányítanunk, hogy meghódíthassuk a pokoli birodalom üresen maradt trónját. A sztori nagyon hasonló az Armellójéhoz, ahol a haldokló király trónját kell elnyernünk az állatok királyságában. 

Hirdetés

Íme a kedvcsináló videó, érdemes megnézni: 

A közös pontok nem véletlenek az előző játékukkal: az Armellót a Solium Infernum ihlette, mivel a Solium Infernum egyébként egy már létező 2009-es RTS. Az eredeti játék így nézett ki:

Ez pedig a League of Geeks újragondolt verziója:

A játék valamikor 2023-ban érkezik Steamre, és ha a League of Geeks olyan erővel fogja támogatni ezt a projektet, mint ahogy azt az Armellóval tették, akkor érdemes lesz odafigyelni majd rá. Nektek hogy tetszik az ötlet?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)