Hirdetés

El tudsz képzelni egy horrorjátékot, ami egy IKEA-szerű bútorboltban játszódik?

|

Ugyan nem hivatalosan, de a The Store is Closed egy IKEA-szerű bútorboltban próbálja majd kikergetni a jóérzést a horrorrajongó játékosokból.

Hirdetés

Az Infinite IKEA jelenség akkorát ment, hogy egy Ziggy nevű fejlesztő úgy érezte, hogy megérné olyan videojátékot készíteni, ami a nyomasztó horror érzésre játszik rá. Nyilván jogi okokból a projekt neve nem egyezik, de az alapvetés ugyan az: a főhős csapdába esik egy végtelen bútorboltban, ahol meg kell védenie magát a zárás után támadó szörnyektől.

A játékosok lebonthatják majd a bútorokat, hogy a nyersanyagból saját bunkert építhessenek védelmi célokra, illetve lenyúlhatnak kaját a konyháról ha megéheznének. Az egész gyakorlatilag egy csavar az építkezős túlőlős mókák formuláján, csak ezt a fejlesztő még meg is fejelte az ijesztő atmoszférával és a svéd bútorbolt sorainak útvesztőjével.

Hirdetés

Valahogy így kell az egészet elképze

A játéknak már pörög a Kickstarter oldala, ahol már duplán elérte a kitűzött gyűjtési célt. Aki ettől függetlenül adományozna a projektre, az itt megtalálja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)