Hirdetés

Elárasztották a Fortnite játékterét, özönvíz zárta le a Season 2-t

|

Valódi kataklizmává fajult a Fortnite Chapter 2 Season 2 zárása, jelenleg óriási víztömeg öleli körül a pályát.

Hirdetés

Fortnite: The Device esemény gyakorlatig nemrég lezárta a Chapter 2 Season 2-t, és minden készen áll ahhoz, hogy szerdán megkezdődhessen az Epic Games népszerű játékának újabb fejezete. Eddig is sok pletyka érkezett arról, hogy a következő szezon sok vízalatti játékelemmel bővülhet, a ma esti történések pedig tulajdonképpen ennek ágyaztak meg. 

Hirdetés

A The Device esemény során ugyanis szó szerint elárasztották az egész játékteret, egy hatalmas cunami söpörte el a pályát. A Midas-féle Doomsday Device nem hazudtolta meg a nevét, elképesztő pusztítást vitt végbe. Jelenleg szinte mindent víz borít, az Agency pedig teljesen elpusztult az áradás során. 

Mindez így festett testközelből:

Ha most beléptek a játékba, akkor a pályát ugyan be tudjátok járni, de körülöttetek a világot végeláthatatlan víztömeg borítja. Két nap múlva kiderül, mindebből mennyi marad meg a Season 3 során. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)