Hirdetés

Elárulta a Rockstar, milyen sorsot szán a GTA és Red Dead Online-nak

|

Nem mindenki fog örülni annak, ahogy a Rockstar elképzeli legnépszerűbb játékai jövőjét.

Hirdetés

Egy ideje már hivatalosan is tudjuk, hogy a Rockstar Games gőzerővel dolgozik a Grand Theft Auto sorozat következő epizódján, azonban amíg a legújabb kaland be nem fut, játékosok százezrei izgulnak azon, hogy hétről hétre milyen új tartalom kerül be a kedvenc online játékterükbe. A Rockstar most a GTA és a Red Dead Online-nal kapcsolatban is kiadott egy blogbejegyzést, ami az egyik tábornak kedvez, a másiknak pedig alátámasztotta a félelmeit.

A GTA Online ezen túl is olyan figyelmet kap, amit az elmúlt években megszokhattak a játékosok. Ennek értelmében minden héten frissül a játék, továbbá érkeznek a jövőben is nagy frissítések, amik új küldetéseket, sztorit, járműveket és egyéb eseményeket adnak a játékhoz. A Rockstar kiemelte továbbá, hogy a közeljövőben még tovább finomítják az élményt Xbox Series és PlayStation 5 gépeken is, a közösség által igényelt változtatások bevezetésével.

Hirdetés

A Red Dead Online sorsa már sokkal sötétebb. A játékos bázis eddig is sokat kesereghetett azon, hogy miközben a GTA Online-ba öntik az új tartalmat a fejlesztők, addig az ő játékuk alig frissül, ezentúl pedig még rosszabb lesz cowboynak lenni. A Rockstar egy nagyon finoman megfogalmazott levélben tulajdonképpen megírta a játékosoknak, hogy a jövőben nem készítenek több title update-et, azaz nagy frissítést a Red Dead Online-hoz, helyette apróbb frissítésekkel keringenek majd a halott játékuk teteme felett. Ehhez nagyrészt a közösség által megálmodott kihívásokat használnak, illetve néhány új Telegram küldetést is ígértek.

Ti elégedettek vagytok a Rockstar munkájával, vagy többen várnátok ezektől a címektől?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)