Hirdetés

Elcsúsztatták a Battlefield 2042 első szezonját, hogy a hibákra fókuszáljanak

|

A DICE szerint most a felhasználói visszajelzések az elsődlegesek számukra.

Hirdetés

2021 novemberében jelent meg a legújabb Battlefield, amelyből azért maradt ki a kampány, hogy a csapat minden figyelmét a multinak és a játékmenetnek szentelhesse. Ezzel szemben a játék már a megjelenéstől kezdve számos kritikát kapott a felhasználóktól, többek között a hiányzó funkciók és problémás játékmechanikák miatt, emiatt pedig nem csupán a népszerűségéből veszített nagyon hamar, de még az a pletyka is felütötte a fejét, hogy free-to-play modellre válthat

Ezt ugyan még nem jelentette be sem az EA, sem a DICE, viszont utóbbi egy hosszú blogbejegyzésben tájékoztatta arról a játékosokat, hogy milyen változások várhatóak a Battlefield 2042 esetében. A legfontosabb, hogy a játék első szezonját tavaszról nyár elejére csúsztatják annak érdekében, hogy az extra hónapokat felhasználhassák - a felhasználói visszajelzésekre figyelve - azon elemek javítására, amik nem jók és berakhassák azokat, amik hiányoznak.

Hirdetés

A DICE vezető producere, Ryan McArthur elmondta, hogy javítások között sok más mellett csiszolásra kerül a felhasználói felület, a csapatdinamika, a fegyverhasználat, a jutalmazási rendszer és a specialisták is, valamint kibővül a Battlefield Portal, míg a funkciók esetében három a lehető leghamarabb be fog kerülni, ezek a hangcsevegés, a játékosprofilok és az újratervezett eredménytábla (ez el fog térni attól a prototípustól, amit nemrég bemutattak). Az első komolyabb frissítés március elején jön, amit természetesen továbbiak követnek majd. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A stúdió elképzelése az, hogy egyesével foglalkozik a témákkal, elmagyarázza, hogy min gondol változtatni és miért, megfigyeli a játékosok reakcióit, majd bemutat egy felülvizsgálati tervet (az eredménytábla ennek a folyamatnak a tesztje lehetett). Egy csapat jelenleg is a specialistákat elemzi a lehetséges változtatások érdekében, a következő nagy téma pedig a nyitottságra és a fedezék hiányára érkező panaszok megvizsgálása lesz a jövőbeli térképekre vonatkozóan. 

A csúszás miatt egyébként a Year 1 Pass tulajok fájdalomdíjként kapni fognak a következő frissítéssel exkluzív kozmetikai cuccokat (skineket, közelharci fegyvert, kártyát).  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)