Hirdetés

Elden Ring - közös játékot készít a From Software és George R. R. Martin

|

Sőt, egy szivárgásnak köszönhetően azt is tudjuk, milyen egyéb bejelentésekkel készül még az E3-ra a Bandai Namco.

Hirdetés

Már csak néhány napot kellett volna kibírni a kiadóknak, hogy legnagyobb patronjaikat az E3 alatt puffogtathassák el, de elég egy túl korán megnyomott gomb vagy rosszul feltöltött honlap, és a meglepetésnek annyi, az infók útra kelnek a neten.

Hirdetés

A Bandai Namco honlapján megjelent egy link, aminek nem lett volna szabad megjelenni. Ez három, még be nem jelentett játékról rántotta le a leplet.

Mind közül a legérdekesebb az Elden Ring, melyet a Dark Souls készítői a Trónok harca (illetve A tűz és jég dala könyvek) írójával közösen készítenek. Ez egy akció-szerepjáték, ami a Miyazaki által megteremtett világban játszódik. A From Software eddigi legnagyobb játékában veszélyek leselkednek majd ránk mindenhonnan, de ennél többet egyelőre nem tudni arról, hogy milyen lesz. PC-re, PlayStation  4-re, valamint Xbox One-ra jelenik meg. Könnyen elképzelhető, hogy a holnapi Xbox előadáson hallunk majd többet róla, reményeink szerint egy trailert is megmutatnak.

Kiderült az is, hogy készül a következő Tales játék, a Tales of Arise PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. Ennek első képeit láthatjátok alább.

Továbbá megtudtuk, hogy újrakeverik az első Ni no Kunit. A remaster várhatóan PC-n, PS4-en és Switchen lesz elérhető idén ősztől.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)